22.5.09

888-888-000-1343

888-888-000-1343 nombor bantuan untuk terjun bangunan.
kalau iman tak cukup, memang dah lama dah terjun dah. Tak pakai suit kelawar pun, terjun dari tingkat 199 or make it 200 lah. Berkecai habis.
Nasib baik. Allahuakhbar. Kenapa rasa macam ni?

1. Memang rasa macam tak de perasaan kat semua orang sebabnya orang selalu gunakan kita untuk faedah diri mereka sendiri. Tambahan pula, dengan selambenya melupakan kita macam tu je bila susah cari kita bila senang, ENJOY. Simple kan? Tak payah susah susah buat puzzle cantum balik hati yang dah berkecai. Buang masa. Rasa macam kena tarik nyawa. Dah anggap macam keluarga. Tapi macam minum air mata keluarga sendiri. Ayat memang pedas. Sorry ah.

2. Keadaan yang memberangsangkan otak. Contoh, busy memanjang. Ignore je kawan kau ni, pandai trick orang. Alasan beribu-ribu berbukit bukit bergunung gunung.

3. Ingat sekejap je, pastu lupa. Pernah gaduh. Tapi dah lupa salah sendiri. Ulang balik salah sendiri. Pastu minta maaf. Pastu make the same mistakes lagi. Dah penat la... Awak tak penat ke? Serious.

4. Bangga diri. Ini lagi la.. Pantang betul. Chill chill sudah. Macam hebat sgt? Tak baik la ada perasaan "hidung tinggi" dan bangga diri. Boleh nak bangga, tapi ada boundaries ok. Nanti malu diri sendiri. Percaya la, dah pernah tengok dah.

Post ini bukan untuk menyakitkan pihak sesiapa pun, anda perlu fikirkan perasaan orang lain atau kawan anda yang anda kenal dari kecil lagi ataupun dari sekolah menengah ataupun universiti... sebelum kehilangan satu persatu. Hidup ini hanya ujian, perlu ada risiko dan haluan.
Kalau tak, habis la. Baca post ini dengan hati yang terbuka.

(Mana kawan kawan Asliza pergi?).......................
Jawab soalan itu. Dalam hati. Ceitt, I tahu korang busy! Hehe.
Happy Holidays.
Kalau free, ajak la lepak. Jgn sombong sgt (kenapa pulak?)...
Joking, miss you guys.

No comments:

Post a Comment