13.5.09

Rindu Mahu Maki Hamun Step Sisters



Pemandu Mini yang bertauliyah.

Sudah dua hari duduk kat rumah, online macam orang gila. Day and night, love stoner.
Apa benda ntah. Kalau dekat Penang, free. No damn curfew. Since dapat rumah sewa baru.
Staying with my seniors. I'm the only one yang seperate rumah dengan 4 orang yang lain tu.
Step-Sisters-Come-From-Different-Mother-Father. Tak de related lansung.

Last day,
Asliza menangis dengan muka yang masham dan nak kena pelempang dengan Kakak Tirinya.
Tahan je nih. Padahal nak ketawa. Sedih, tidak dapat hang out for the last day!
P/s: Hihiy, tak rindu aku ke??? Ehemmmm. MASUK BILIK CPT! dush.

Ahahaha. Jengka mari. Barbie kau. Kau dapat title Hotsetap Nanti. Tengok lah.
Dah la ada sorang bodyguard. Eh ramai, classmate fizik kau banyak yang bertubuh sasa kan?
Hahaha. KK stands for Kuwus Kewing. (Aku geli nak label ni)
Tak larat nak tolong kau pindah haritu. Doraemon pun sombong.

Fofo, boobies masham. Tidak di tapis. Jangan ego sangat, kau tu dah tua. Nanti semua orang lari. Jangan maki hamun orang je ye. Haha. Rindu Johan dengan aksi nyah you tu. Sama macam Yaya, Kakak 1st.
alklsjannflgnlgakmsnsj.

Mamaq stalker terbesar. Semua cerita dia tahu. Apa lagi kau tak stalk?
Next sem dah tak de ABC CORNER nak stalk. Aku nak muntah. Abe din says goodbye to you all.
Time tu "Aku dengan Hihiy busy baca buku". Highbeem kereta Yaya to say goodbye.
Rugi beb. Nanti x.o.x.o pakai Handphone baru next sem. Post gambar dia.
Ada topik nak bahan mangkuk ini, nak letop letop. Tunggu nanti ada gathering.
Habis la kau.

1 comment:

  1. Woh woh,mane boleh tak rinduu lava,penat tuhh aku beli lelong kat tepi gunung berapi,haha
    bukan ko sorang online macam org gile,jari aku yang tembam pon dah macam jari kuruss kering dah*gile sume bende nak same macam die*

    ReplyDelete