11.6.09

Mak kata itu tak cukup, Ayah kata......

11/6/2009

Cerita bermula macam ini, pagi tadi saya keluar makan pagi bersama sama dengan kawan- kawan lama. Aiza sudah pulang! So yeah, jumpa and borak-borak smbil sap kok lu kan beb? hahaha.
At first nak hang-out with Maliha, but ada hal pula. But will hang out soon okies babe!!!!!
Then after that, plan tengok movie Blood with peeps. Picked up wyda and went to Curve and tengah mimpi nak makan meatballs kat Ikea. Just chillin' and movin slowly with flow. Saja, hilang stress nak tengok result yang anggarkan akan keluar pada petang tadi. Wahhhhhh perut macam nk meletup, otak dah fikir bukan bukan :(

Balik rumah dengan muka penat dan masam!
*Jangan tengok Blood, tak best.
Okay saya jahat. Haha. 2 stars je.

Kesudahannya,
Pasrah................ Kakak panggil suruh check results and I DONT WANT TO!
and lepas solat, baru check. Lawak. Masing masing cuak.
Alhamdulillah, lulus! Agak okay, dari tahun lepas. 3 pointer la.
Hug kakak and syukur. Walaupun xdapat dekan, it's ok.
Cuba lagi next time. Peluang masih ada right? Wish all the best okies :)

Ok jealous, mostly ramai dapat 4 flat! Tak pe, cuba lagi Asliza!!!!!
Awak boleh, semua boleh :)

No comments:

Post a Comment