16.8.09

16 August

Cerita tentang semalam punya semalam punya minggu lepas.
Bergelinang air mata membasahi kedua dua pipi kiri dan kanan.
Tekanan hidraulik. Eh silap, tekanan emosi.
-_-''

Jarang berkata-kata. Well, once in a blue moon I would say.
hahaha :P

Situasi 1:
Mata terbeliak apabila mendengar cerita Hihiy dan Mamaq di kedai makan,
lalu bergelinang air mata iaitu simbol kesedihan tapi muka dah merah "tahan-tahan"...
Lagi la aku nangis. Haish, tak pasal pasal. Ada partner fofo la, malunya!!!
Itu paling sedih buat masa ni.

Isi tersirat: Jika anda di tempat kejadian, anda akan lalui masa yang cemas kerana saya
menangis dengan lajunya. Cehhh, tak de ah. Pasal budak ni haaaa, benggong.
Jika anda tahu siapa dia, sila senyap. Kalau tak, aku kejar kau.

Situasi 2:
Bangun pagi, siapkan breakfast pada waktu pagi. Already stated pun.
Freako. I'm so rajin to prepare all the breakfast for the beloved housemates and my beloved
soul-s and plus nak bagi kat "mangkuk" tu.... gahgahgahhhhh..
Ceh semangat nk gi kelas, but macam poyo je nak bawa tupperware...
Mia kata comel la as ni. Bawa bekal. Hihihihi sebenarnya motif saya lain sedikit.
Sampai sampai kelas ecs, semua badak-badak menyerang saya dengan "AS NAK SIKIT, NAK SIKIT"
Nasib baik i tak kedekut sangat.

Isi tersirat: Tolong la, rasa suka dah naik dengan tinggi.

Situasi 3:
Balik rumah, mengamuk. Akhirnya berduka... Ok shatap. sedihnya.


1 comment: