15.8.09

Kita perlu memelihara sungai di Malaysia

Perjalanan keesokan hari yang tidak berapa panjang.....
Sungai sedim menanti,
menyampah pun ada,
tetapi untuk sedapkan hati,
hati kawan harus di jaga.

macam pantun dah aku tengok.
actually, nak pergi hiking but tak cukup orang.
So decide pergi ikut kawan-kawan tambahan di u-ai-ti-emm
sangat lah bangga kerana dapat kawan yang sangat best.
cehhh. Gambar akan di-upload dengan segera.
Padahal belum pergi lagi nih.
Hiy, kau jangan jeles. Aku tidak akan meraba raba sesiapa di sana.
Hahahaha. Kulim trip bersama belasan lelaki serta empat orang perempuan.
Mendaki gunung ganang la sangat.
Lawatan sambil menyelam menelan air.
Kita bekerjasama untuk mendaki....
Kalau manager ada, dan rakan-rakan Soul-S serta senior kesayangan ada mesti lagi meriah.

No comments:

Post a Comment