4.9.09

Perasaan Apabila Ditinggalkan.....

Jawapan yang paling tepat adalah "Saya terjun, awak bersuka ria?"
Dari aspek individu yang tidak begitu bertanggungjawab, mereka terdiri dari golongan yang
tidak ada perasaan dan tidak ada akal, gila agaknya ye.

Mereka ini juga patut di humban ke dalam gaung yang tiada titik penghujung.
Dalam bahasa lain, "Go-to-hell".
Apabila anda marah, anda mengeluarkan kata-kata yang tidak begitu sopan kan?
Juga begitu dengan saya.
Kalau tengok dari segi fizikal, saya seorang yang pemalu dan agak bodoh sedikit.
Saya sudah "immune" dengan segala kritikan. Kena reject, kena dump.
Macam-macam ada.

Biarlah mulut berkata, jangan cuba hati berkata-kata.
Itu sangat merbahaya.
Persoalannya, Pernahkan dalam hidup anda sedar tentang apa yang telah berlaku selama ini?
Anda lebih mengetahui apa yang saya ketahui.

4 comments:

  1. kalau aku lah kan ,
    mulut aku berkata ,tapi hati aku menyumpah seranah .
    itu permulaan lah .
    tapi lepas tu ada para-para handsome bisik kat aku "pejam mata hasreen and let go je semua sebab ada yang lebih baik untuk kau "

    aku pun pejam mata ,
    tidur .

    ReplyDelete
  2. haha apakah emo sgt kakak nih.
    mmg, sekrng smua org mulut xhbs2 dgn perkataan keji dan kesat bila marah.
    weyh, u x bodoh. u pandai ;) kalau x u amk engineerng skrng.

    ReplyDelete
  3. macam lembab sikit!
    bak kata mia, i ni macam pakai Window 98.
    hahaha.

    tak emo.
    cuma lonely.

    ReplyDelete