27.11.09

Lipatan Segi 4 Kehidupan

Hi peeps and Yo yigaddy yo!
Just got back all way from The Curve-ShahAlam-Putrajaya-ShahAlam,
no traffic jams, man. Prettyhhhh thankful,
Well, Selamat Hari Raya AidilAdha Everyone!

I'm so glad because I had a chance to see all my friends back to SA.
and gathered at Maliha's. As usual,
Rindu zaman muda,
Quite missing everyone.
Alep dengan lawak kapak dia,
Kei dengan nok nok dia,
Maliha dengan gigi besi,
Shera dengan bahan gila dia,
Beng dengan motor kelajuan dia,
Wanis dengan cupcakes dia,
Awen dengan time dia bad mood,
Aiza dengan blur blurr dia,
Shamey dengan banyak cakapnya,
Mao dengan malu-malunya,
Liana dengan merepek yang bestnya,
Asaad dengan selalu kena kacaunya,
Asadah dengan selalu excited,
Izani dengan mulut becoknya,
OMGs dengan kekecohannya...
ada yang tertinggal ke? Haraf diberitahu ye.
Hehe.

Just sitting on my white chair while seeing Esah & Budi playin' all together.
Diaorang suka duduk atas badan masing masing.
Kinda cute actually.
Brock, aku rasa kau mesti rindukan dieorg?
Fofo mesti rindu Baby Johan.
Aku rindu Hihiy.

Pelajaran 1:
Belajar untuk sentiasa memaafkan orang.
Ulasan: Orang yang buat salah, mesti meminta maaf.
Orang yang perlu maafkan, perlulah memaafkan dia dan chilll aja!

Alangkah bagusnya kalau boleh dengar lagu Girl Fight sambil
moonwalk dan krumping.
Boleh release tension.
Serious lepas ni body ada shaped.
Cuba lah.
Krumping mcm dalam Bring It On- All or Nothing.
I rasa ah. Haha.

Semalam pergi ToysRuS.
Best best best best!
Tapi tak ada mood mahu bershopping sekarang.
Kinda broke and tiada yang MENARIK.
buzz me ok, kalau ada something yang catchy or something.

Impian kedua,
mahukan Blackberry yang ada casing warna warni
Pink, kuning? Macam GG. SIGH.
ramai orang dah into BBerry,
iPhone, sentiasa No.1.
Kumpul duit, nak beli speedlight. Maklumlah masalah
kewangan para pelajar.
sepsepsep,
Mahu beraliha kepada Windows 7.
Banyak features,
Agak cool ah. Lepas ini, new comers for lappy mesti Windows 7.
Chest up, No stress.
Still ada hope nak capai impian semua ini ;D;D

No comments:

Post a Comment