24.12.09

Pendapat #1

Well, bila orang kata. Awak lawa la kacak la, tapi badan berbau.
Hey, itu bukan perkara baik untuk dikatakan depan orang ramai.
Maybe dia tidak berbau harum,
tapi hati dia wangi. Badan busuk boleh diwangikan lah.
Self confidence memang tak ada langsung la kan?
But it's ok, one day you'll find your perfect sense...eh scent..
Everyone pernah bau busuk kot, itu normal.
Bak kata Maya, dia tak mandi berapa hari kot. Tetap cantik.

Orang suka berkata-kata, memalukan orang.
Tapi, tak suka memuji. That's why tamadun manusia sekarang dah
agak tunggang terbalik.

Populariti seseorang adalah sesuatu kelebihan masing-masing.
Kalau tidak ada, tidak mengapa. Awak bukan loser okay.
Jadi semangat itu penting dalam hidup...

TOLONG LA APA AKU MEREPEK NI.

No comments:

Post a Comment