19.12.10

Counting days till next year.

Apa nak buat time Sem Break? Itu persoalan yang sangat membinggungkan kepala.
Okay, at first place kan ada je benda nak buat itu ini. Tapi kalau dah dapat Air-cond + Katil yang boleh bounce bounce yang banyak kali tu + makan sedap kat rumah tanpa segan silu = Cukup dah untuk nak putihkan kulit. Duduk rumah senyap senyap. Ceh menghilang macam la CELEBRITY. Padahal terbongkang kat rumah sambil goyang kaki.

Setelah lama berpenat lelah spend time masa kat Penang yang banyak asap tu.
Dapat la relax. Kononnya nak pergi trip la apa la. Sekali.... tak jadi. Janji tinggal harapan. Tapi tak mengapa. Duduk rumah apa salahnya? Dapat belai belai kucing-kucing comel dengan repeat rutin yang sama pun tak apa :)

2 tahun setengah berlalu,
Insyaallah lagi setengah tahun akan graduate :)
Doakan la ye. Okay, I bukan pandai sangat pun. Haha.
Perkataan Engineering tu macam dah fade. Well now, I'm hoping for the best for future.
Nak switch course pun it ain't easy okay. Kalau betul betul saja macam give up, better tukar.
So now kena maintain. We'll see.
Macam macam jenis situasi dah alami, itu lah experience.
I tak pernah bekerja sebelum ni. Just for freelance tu pernah la.
That's it. Next sem break memang kena gain experience in working part right?
Hahaha. Buruk betul perangai. Pemalas! Okay I admit it.
But hello, nak rehat kat rumah the whole break okay and kasi kucing makan dengan banyak and spend time dengan family :')
Walaupun mama tak berapa sihat, tapi Alhamdulillah.
Feels so so so great to be in her arms though :)
sob sob sobb. I love you Ma and never give up okay. Insyaallah.


No comments:

Post a Comment